УКР РУС

Майбутній гравець Реала Вінісіус вже перевершує Неймара за голами

25 лютого 2018 Читать на русском

Юний нападник Фламенго Вінісіус Жуніор демонструє кращу результативність, ніж нинішній лідер ПСЖ у його віці.

Вінісіус, якого Реал придбав за 45 млн євро, але залишив у Бразилії до настання повноліття, вже забив 8 голів на великому рівні у свої 17 років. При цьому він ще не став гравцем основи, а переважно виходить на заміну.

Неймар став на захист Вінісіуса після скандального святкування гола – Реал може покликати бразильця раніше

Вінісіус забивав у кожному з 3-х останніх матчів. За 1380 хвилин він відзначився 8 разів, тоді як Неймар забив 7 голів за 1500 хвилин у цьому ж віці на професійному рівні, виступаючи за Сантос.

Жуніор двічі приносив Фламенго перемоги, але не зміг наразі відвоювати місце у стартовому складі. Marca замислюється над тим, чи пов'язано це з недовірою тренерів чи бажанням вберегти молодого форварда від зайвого тиску.

Варто відзначити, що голи Неймара для Сантоса мали важливіше значення, адже екс-форвард Барселони вже в 17 був тим, на кому все трималось. Утім грав він у чемпіонаті штату Сан-Паулу, який поступається рівнем бразильській Серії А.

Якщо ж порівнювати ще з одним бразильським нападником, який рано почав феєрити, то Габріел Жезус забив 7 голів за 1500 хвилин. Форвард Манчестер Сіті всіма забитими м'ячами приносив лише перемоги Палмейрасу, однак мав більше часу на підготовку свого ривка, перебуваючи в ролі резервіста.