УКР РУС

"Мав моральне право вдарити його ще сильніше": кіпер Кременя не став виправдовуватись за напад на арбітра – гаряча заява

13 червня 2021 Читать на русском

Страж воріт Андрій Олійник відверто пояснив свої мотиви бійки з Олександром Афанасьєвим, який був головним рефері матчу Альянс – Кремінь.

"Епізод в кінці матчу? Мене обурює наше суддівство. Я не можу стримувати емоцій, коли нашому гравцеві стрибають у спину. Навмисно. Величезний ризик нанести важку травму, і за це гравець суперника отримує лише попередження. За такі дії в Дніпрі гравця відсторонили від футболу назавжди, а тут лише жовта.

Голкіпер Кременя накинувся на арбітра після матчу – рефері отримав удари у груди та бутсом в стегно

Я висловив йому свої претензії, сказав, що так не робиться. Отримав відповідь, не буду казати яку, але за це я мав моральне право вдарити його набагато сильніше, щоб він зрозумів, як це, коли тобі хочуть нанести серйозну травму. Упевнений, що серед цих арбітрів величезна кількість жадібних, які не цураються нічого, їм не можна нічого сказати і зробити. Це неправильно. Всі біди в нашому чемпіонаті саме через них.

Дуже добре, що наш гравець зміг продовжити гру і не отримав травму. Чесно кажучи, це єдиний момент, який стримує в тому епізоді. За такі дії потрібно вилучати як гравця, так і суддю на чимало матчів. Мій меседж, можливо, не для всіх прийнятний, але якщо ми не зробимо висновки, то футбол перетвориться у комерційну структуру, де всі місця будуть розписані в кабінетах. Я радий, що пройшов цей шлях і радий, що закінчив його. ПФЛ Forever", – цитує Олійника SportArena.

Зауважимо, за такі дії Андрій може зазнати серйозних дисциплінарних санкцій. За підсумками сезону його Кремінь посів у турнірній таблиці Першої ліги передостанню сходинку і понизився у класі.

Перша ліга: Верес та Чорноморець здобули синхронні перемоги, Металіст 1925 несподівано поступився аутсайдеру