УКР РУС

"Мав кілька привабливих варіантів": Манчестер Сіті продав захисника Борусії М

2 липня 2022 Читать на русском

Оборонець Ко Ітакура покинув Етіхад, так і не зігравши за першу команду "містян" жодного офіційного поєдинку.

25-річний гравець збірної Японії перейшов у Борусію Менхенгладбах, інформує пресслужба клубу. Захисник поставив свій підпис під 4-річним контрактом й обрав 3 номер.

Борусія домовилась про трансфер третього бомбардира Ліги чемпіонів – повторення рекорду Дортмунда

"Жеребці" за Ітакуру заплатили 5 мільйонів євро Манчестер Сіті, за який хавбек не зіграв жодної секунди. В Англію захисник переїхав на початку 2019-го з батьківщини й одразу вирушив в оренду у Гронінген на 2,5 року. Минулу ж кампанію Ко провів за Шальке, допомігши команді повернутись у німецьку еліту.

"Ітакура – неймовірно сильний та тактично дисциплінований гравець, який може грати на різних позиціях у захисті, включно з "шісткою". У нього, безперечно, було кілька привабливих варіантів для переїзду. Ми раді, що він переконаний у нашому шляху", – заявив спортивний директор Борусії Роланд Віркус.

Зауважимо, Менхенгладбах сезон 2021/22 завершив на 10 сходинці турнірної таблиці Бундесліги, залишившись без єврокубків.

З Україною в серці – сірий сезон Бундесліги забарвили синьо-жовті кольори. Баварія краща, ніж здається, дивна витівка БД