УКР РУС

Матьє: У мене немає друзів у Барселоні

26 вересня 2017 Читать на русском

Екс-захисник Барселони Жеремі Матьє, який зараз виступає за лісабонський Спортінг, поділився очікуваннями перед матчем 2 туру групового етапу Ліги чемпіонів.

"Чи багато у мене друзів у Барселоні? Ні, я б не сказав, що це друзі. Це колеги. Мені було просто грати з такими великими футболістами у Барсі, але друзі – це все ж таки хтось важливий. У команді я зазвичай маю колег, а не друзів.

Ліонель Мессі? Проти нього важко щось вигадати, адже ніхто не знає, як він буде грати. Буде важко, нам доведеться вичікувати його дії, щоб спробувати забрати м'яч", – цитує 33-річного француза Marca.

Раніше Матьє запевнив, що буде святкувати гол у ворота свого колишнього клубу, адже ображений на президента каталонського клубу Жозепа Бартомеу та технічного секретаря Роберта Фернандеса. За його словами, у Барселоні його несправедливо зробили винним за виліт команди з Ліги чемпіонів у сезоні-2016/17.

Повідомляється, що функціонери здивовані такими словами Жеремі, адже влітку клуб розірвав контракт із захисником, щоб той міг спокійно знайти нову команду на правах вільного агента.

Матч Спортінг Л – Барселона відбудеться у середу, 27 вересня. Початок о 21:45.