УКР РУС

Матяж: Гол Мохи додав нам впевненості

14 березня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Нападник донецького "Олімпіка" Іван Матяж поділився своїми думками, щодо перемоги своєї команди над полтавською "Ворсклою" (3:2) у матчі 21-го туру української Прем’єр-ліги.

Матяж поділився своїми враженнями від вольової перемоги над "Ворсклою" і прокоментував переможний гол, який він в чудовому стилі забив у ворота Богдана Сарнавського.

– У матчі проти "Ворскли" десь до 60-ї хвилини у вашої команди мало, що виходило. Але потім у команди ввімкнулося якесь резервне живлення, і "Олімпік" зумів забити три голи і здобути перемогу.

– На мою думку, нам дуже допоміг перший гол Мохи. Цей гол додав нам впевненості. Після цього ще залишалось багато часу для того, щоб відігратися. Як не парадоксально, то в новому календарному році – це була найслабша наша гра, але ми зуміли її виграти. Після забитого голу ми просто повірили в свої сили. Нам вдалося забити ще два швидкі м’ячі.

– Чи бувало у Вашій кар’єрі, щоб після 0:2 вашій команді вдавалося вирвати перемогу?

– Чесно кажучи, важко згадати. Можливо, вдавалось зрівнювати рахунок, а от перемогти, напевно, що ні.

– Хотілося б згадати ваш гол. Ви забили дуже красивий м’яч п’ятою. Заздалегідь прийняли рішення так пробивати, чи діяли по ситуації?

– В мене не було багато часу на прийняття іншого рішення. Невелика відстань була, коли Моха віддавав гольову передачу. Як було можливо, то так я і зіграв. Головне було – переправити м’яч у сітку воріт. Приймати м’яч в тому випадку вже не було можливості.

– Настрій в команді вдалося поліпшити після поразки від "Динамо"?

– Після гри з "Динамо" тренер нас попросив не зациклюватись на тому результаті. Завжди прикро пропускати на останніх хвилинах. Люди Лігу чемпіонів програють на останніх хвилинах – це дійсно привід сумувати. Тому нас попросили сконцентруватися на задачі – потрапити в шістку.

– Раніше у "Олімпіка" було завдання потрапити в шістку. Цієї мети команда досягла, нові завдання вже перед командою поставили?

– Між собою в команді в нас вже була розмова. Якщо ми потрапили в шістку, то хочеться спробувати свої сили в Лізі Європи. Необхідно ставити перед собою високі цілі і рухатись до них. Будемо намагатися піднятися якомога вище у турнірній таблиці.

"Олімпік" – "Ворскла" – 3:2. Відео голів і огляд матчу

, а також у Viber