УКР РУС

Матвієнко: Який був сенс їхати у Ліон за нічиєю?

3 жовтня 2018 Читать на русском

Захисник Шахтаря Микола Матвієнко скромно не став оцінювати свою гру в матчі з Ліоном. Він зазначив, що команда їхала до Франції за перемогою, але десь їй не вистачило концентрації та загалом бракує матчів з подібними суперниками.

"Я дякую тренерам за те, що надали мені таку можливість. Не люблю оцінювати свою гру, хай це зробить хтось інший.

Мораєс: Після гри з Ліоном залишився неприємний післясмак

Гра справа в захисті? Я вже не раз казав, що чим більше практики, матчів та тренувань, тим простіше. Хлопці підтримують і практично не відчуваєш різниці. З кожним разом буду намагатися діяти все краще і краще на цій позиції.

Ліон – Шахтар– 2:2 – відео голів та огляд матчу

Чи готовий до конкуренції? Я завжди готовий. Ми робимо свою справу, виходимо кожного дня, тренуємося, а там тренери приймають вже рішення.

Чи сподівалися ми перемогти в Ліоні? Звичайно. Який сенс їхати сюди за нічиєю? Не бачу в цьому ніякого сенсу. Прикро вигравати 2:0 і втратити перемогу.

Ліон – Шахтар: трилер у матчі ЛЧ і нічия як поразка, клоунада в захисті, заявка Мораєса на збірну

Чому втратили перевагу? Напевно, не вистачає тонусу, який отримується в матчах з такими серйозними суперниками. Мабуть, не вистачило тонусу та трохи концентрації в обороні. І не лише захисників, а загалом в обороні всієї команди", – сказав Матвієнко журналістам після матчу в Ліоні.