УКР РУС

Матвієнко оцінив атмосферу у таборі збірної України після прикрої поразки від Нідерландів

14 червня 2021 Читать на русском

Захисник національної команди України Микола Матвієнко розповів про свої враження від гри проти Нідерландів (2:3).

"Матч з Нідерландами запам'ятається тим, що для багатьох з нас це перший великий турнір. З приводу мотивації і впевненості – ми довго до цього йшли і хотіли показувати свій футбол. І місцями непогано виходило.

"Я говорив з людьми, які були у роздягальні України", – Циганик відреагував на чутки про конфлікт Марлоса та Ярмоленка

Всі засмучені, але ми знаємо, що у нас ще дві дуже важливі гри. Сьогодні ми вже з новими силами готуємося до наступної гри.

Чи дивились матч між Північною Македонією та Австрією? Ми встигли подивитися перший тайм вчора. Теорії у нас ще не було. Пандев? Це досвідчений гравець, пограв в хороших командах. Помітний рівень, добре чіпляється за м'ячі. Через свій вік вже не такий швидкий, але це не заважає йому показувати високий рівень на такому турнірі.

Ми прагнемо перемагати в кожній грі – не важливо, товариська це гра чи офіційна. Протистояння з Македонією – це один з найважливіших матчів для нас на цьому етапі, і його потрібно виграти обов'язково", – сказав Матвієнко для Youtube-каналу УАФ.

У наступних матчах групового етапу Євро-2020 підопічні Шевченка змагатимуться зі збірними Північної Македонії (17 червня) та Австрії (21 червня).

Нідерланди – Україна: найкращий матч Євро-2020 і головна провина Шевченка у поразці з відчуттям гордості