УКР РУС

Матвієнко: Іноді здавалося, що ми граємо вдома

14 червня 2017 Читать на русском

Захисник збірної України Микола Матвієнко прокоментував перемогу "синьо-жовтих" в кваліфікаційному матчі до ЧС-2018 проти збірної Фінляндії.

"Перед матчем у Тампере Андрій Шевченко говорив, що потрібно тримати м'яч, бути агресивними на флангах, шукати гострі продовження. На жаль, не все виходило. Зокрема, у мене виникли проблеми з останнім пасом.

Не можу сказати, що фіни нас чимось здивували. Гра проходила за нашим сценарієм. Суперник – добре навчена команда, однак клас збірної України вище. Вважаю, що ми все ж награли на перемогу.

Зізнатися, перед матчем було деяке занепокоєння. Побоювався, чи не опинились ми після поразки в спарингу з Мальтою в психологічній ямі, чи не розчарувалися в нас вболівальники. На щастя, все обійшлося. Ми відсвяткували дуже важливу перемогу і, думаю, зуміли реабілітуватися перед фанами, які нас дуже добре підтримували. Навіть іноді здавалося, що ми граємо вдома", – сказав Микола Матвієнко.

Матч відбору ЧС-2018 Фінляндія – Україна завершився важкою перемогою “синьо-жовтих”. Дивіться відео голів та огляд матчу. Андрій Шевченко після гри пожалівся на фізичний стан гравців збірної України.