УКР РУС

Матір Гусіна: У мене батько на мотоциклі розбився - і син туди ж

14 квітня 2016 Читать на русском

Мати екс-футболіста і тренера "Динамо" Андрія Гусіна Валентина Василівна розповіла, що її батько також загинув на мотоциклі.

"Ми всі були проти захоплення сина автомобілями та мотоциклами! У нього була спортивна машина, я постійно просила Андрія позбавитися від неї, і коли він нарешті її продав, зітхнула з полегшенням. Але якось повертаюся додому, дивлюся - мотоцикл стоїть у гаражі. Я так плакала, коли його побачила! У мене батько на мотоциклі розбився і син туди ж. Коли вийшла заміж, чоловік теж хотів купити мотоцикл, але я не дозволила. А ось синові заборонити не змогла.

Андрій закінчив спеціальні курси екстремального водіння, щоб знати, як вийти зі складних ситуацій на дорозі. Машину дуже добре відчував, чудово її водив. Коли їздив кататися на "Чайку" на мотоциклі, заспокоював мене, що там нікого немає, ніхто нікому не заважає, нема з ким змагатися. А в момент аварії нікого не виявилося поруч. Краще б там хтось був, може, допоміг би...

Судячи по слідах гальмування, йому хтось перешкодив, чи налякав, або переходив дорогу. Не міг він просто так врізатися в цей поворот. Там поруч пішохідна доріжка - міг хто завгодно йти. Але до єдиної думки експертиза так і не прийшла - закрили слідство і все. Зробили винним якогось сторожа, який його туди пустив. На відбійниках не було жодних засобів безпеки, хоча повинна була стояти гума, та й сам трек в жахливому стані. А там і зараз катаються люди. Ніхто не зробив ніяких висновків", - розповіла Валентина Василівна в інтерв'ю клубному журналу "Динамо".

Леонід Гусін: Андрій приснився лише одного разу і сказав: "У тебе старий телефон. Візьми мій"