УКР РУС

Матіч передрік статус легенди для одноклубника з Манчестер Юнайтед

31 березня 2020 Читать на русском

Півзахисник Манчестер Юнайтед Неманья Матіч висловився щодо свого одноклубника – шотландця Скотта Мактоміная.

"Ми з ним постійно спілкуємося, особливо з того часу, як він почав грати у першій команді. Тепер він по-справжньому футболіст основного складу і грає так, ніби провів в команді вже десять років.

Манчестер Юнайтед прагне підписати Вальверде – Реал "посадив" хавбека в золоту клітку за півмільярда

У нас з ним не буває жодних проблем. Думаю, протягом найближчих десяти років він стане дуже важливим футболістом для Манчестер Юнайтед. Такого гравця і людину завжди приємно бачити у роздягальні. Він справжній професіонал і чудово працює ногами. МЮ потрібен гравець з таким характером, тому думаю, він підійшов би будь-якому клубу і будь-якому тренерові. Я радий за нього і за Юнайтед. Скотту просто потрібно продовжувати в тому ж дусі і, впевнений, одного разу він стане легендою клубу", – цитує Матіча видання Goal.

Нагадаємо, Мактомінай – вихованець Манчестер Юнайтед. У поточному сезоні він провів за "червоних дияволів" 27 матчів у всіх турнірах, в яких забив п'ять голів і віддав одну результативну передачу.

"Після Фергюсона в МЮ настала порожнеча": ван Персі – про наступника сера Алекса і Ліверпуль як приклад для наслідування