УКР РУС

Матч-центр 29 туру Першої ліги

27 травня 2016 Читать на русском

Дізнайтеся результати матчів 29 туру Першої ліги.

Маріупольці вдома розгромили кіровоградську "Зірку". Ця перемога дозволила "Іллічівцю" піднятися на 4 сходинку у турнірній таблиці. Відзначимо, що "Зірка" вже давно гарантувала собі перше місце у чемпіонаті, але це все одно не привід програвати із таким рахунком.

"Іллічівець" - "Зірка" - 3:0

Голи: Загорулько, 10, Кісіль 50, Вакуленко 60 (пенальті)

Важливий матч із точки зору турнірної таблиці відбувся у Києві. "Оболонь-Бровар", який до початку матчу займав 2 місце, поступився харківському "Геліосу" та втратив очки. Додамо, що кияни відкрили рахунок у матчі, забивши гол у власні ворота. Після цього "пивовари" зуміли відновити паритет, але у підсумку їм навіть не вдалося зачепитися за нічию. Тепер кияни опустилися на 3-тє місце, пропустивши вперед "Черкаський Дніпро".

"Оболонь-Бровар" - "Геліос" - 1:2

Гол: Фаворов, 59 - Піцан, 21 (автогол), Кича 90+3

Вилучення: Даценко, 63

Один із найбільш видовищних матчів відбувся у Горішніх Плавнях. Місцевий "Гірник-Спорт" ледь не створив диво, проте не вистачило зовсім трошки, щоб врятувати нічию. Перший тайм завершився із рахунком 1:4 на користь "Полтави", проте після перерви "Гірник-Спорт" повністю переграв суперника, хоч у підсумку це не вплинуло на результат зустрічі.

"Гірник-Спорт" - "Полтава" - 3:4

Голи: Герасимець, 15, Яворський, 75, 81 - Насібулін, 14, Ковтун, 20, Зеленевич, 24, Іванов, 39

Вилучення: Крапивний, 77 ("Гірник-Спорт")

"Черкаський Дніпро" - "Динамо-2" - 3:1

Голи: Семенина, 49, Батальський, 71, Синьогуб, 80 - Ісраілов, 40

"Суми" здобули важливу перемогу у боротьбі за виживання. Господарі поля після тріумфу над "Нафтовиком-Укрнафтою" стали недосяжними для "Тернополя", який сьогодні програв та вилетів у Другу лігу.

"Суми" - "Нафтовик-Укрнафта" - 3:2

Голи: Богачов, 38, Койдан, 42, Койдан, 82 - Білий, 39, Войцеховський, 60

"Тернопіль" - "Миколаїв" - 0:1

Гол: Сікорський, 47

Півзахисник "Десни" Євген Чепурненко відзначився хет-триком у матчі проти "Авангарда", що у підсумку дозволило чернігівчанам відсвяткувати перемогу. Натомість краматорчани зуміли відповісти лише одним голом, чого виявилося недостатньо для здобуття залікових пунктів.

"Десна" - "Авангард" - 3:1

Голи: Чепурненко 11, 19, 43 - Швець, 49

За посиланнями - відеотрансляції цих поєдинків.