УКР РУС

Шальке Коноплянки мінімально переграв Фрайбург, а РБ Лейпциг та Ганновер здобули домашні перемоги

4 листопада 2017 Читать на русском

В 11-му турі Бундесліги Шальке обіграв Фрайбург, РБ Лейпциг здолав Ганновер, Гамбург переграв Штутгарт. Байєр та Борусія М свої матчі закінчили внічию.

Перший тайм матчу між Аугсбургом та Байєром пройшов без гольових моментів, проте, як тільки почалась друга половина – команди відразу ж обмінялись голами. Гості забили на 47-й хвилині. Аугсбург відігрався через дві хвилини зусиллями Дансо. До кінця матчу велась запекла боротьба, але забити нікому не вдалось. Після звітного туру Байєр та Аугсбург стали сусідами по турнірній таблиці, займаючи 8 та 9 місце відповідно.

Матч Борусії М та Майнца пройшов за переваги господарів, хоча з 19-ї хвилини менхенгладбахці змушені були відігруватись. Гол на свій рахунок записав Діало. Це їм вдалось лише всередині другого тайму. Після виграної боротьби на другому поверсі відзначився Вестергорд. Борусія набрала 18 очок та займає 7-ме місце. Майнц з 12-ма очками посідає 13 сходинку.

Гамбург отримав кількісну перевагу вже на 13-й хвилині, коли арбітр за другу жовту картку вилучив Бурніча. А через сім хвилин господарі втілили свою перевагу в забитий м’яч. Зі штрафного красиво пробив Аарон Хунт. На 55-й хвилині гості зуміли зрівняти рахунок, але пропустили ще двічі. Господарі після перемоги покинули зону вильоту. Штутгарт опустився на 12-те місце.

РБ Лейпциг здобув вольову перемогу над Ганновером. На 56-й хвилині господарі пропустили не зовсім логічний м’яч від Жонатаса, оскільки постійно володіли ініціативою. Але пропущений гол лише додав їм сили. На 70-й хвилині Поульсен відновив паритет, а на 85-й Вернер приніс перемогу "червоним бикам". Ця звитяга дозволила Лейпцигу переміститись на друге місце, а Ганновер опустився на п’яте.

Шальке з Коноплянкою в основі показав невиразний перший тайм у Фрайбурзі. Гельзенкірхенці поступилися за всіма показниками, але і господарям не дозволили нічого створити. В другому таймі гра вирівнялась, а Каліджурі на 62-й хвилині прекрасно реалізував свій момент. Відразу після голу Коноплянку замінили. Завдяки цій перемозі Шальке набирає 20 очок і займає 4-те місце. Фрайбург посідає 16-ту сходинку.

Чемпіонат Німеччини, 11 тур

Аугсбург – Байєр – 1:1

Голи: Дансо, 49 – Фолланд, 47

Борусія М – Майнц – 1:1

Голи: Вестергорд, 67 – Діало, 19

Гамбург – Штутгарт – 3:1

Голи: Хунт, 20, Костіч, 65, Арп, 69 – Гінчек, 55 (пен)

Вилучення: Бурніч, 13

РБ Лейпциг – Ганновер – 2:1

Голи: Поульсен, 70, Вернер, 85 – Жонатас

Фрайбург – Шальке – 0:1

Голи: Каліджурі, 62