УКР РУС

Матч Тулуза – ПСЖ могли відмінити через фермерів

8 лютого 2018 Читать на русском
Created with Sketch.

Матч 25 туру чемпіонату Франції опинився під загрозою. Парі Сен-Жермен може не зіграти проти Тулузи в запланований час.

Команда Унаї Емері має можливість отримати несподівану перевагу перед грою з Реалом у Лізі чемпіонів. А все через рішення політиків і подальший страйк фермерів.

Причина протестів – європейська реформа, яка торкнулась найбідніших регіонів, щодо скорочення субсидій ЄС у сільському господарстві. Нові правила зменшили доходи кожного аграрника на приблизно 10 тисяч євро на рік, інформують Fourfourtwo і The Sun.

10 найвисокооплачуваніших гравців у французькій Лізі 1

Фермери блокують Тулузу та сусіднє місто Монтобан. Якщо уряд Еммануеля Макрона не піде на поступки, вони погрожують унеможливити проведення матчу Тулуза – ПСЖ, запланованого на суботу, 10 лютого.

"Села просто вимруть, якщо їхні голоси не почують. Ми готові влаштувати Апокаліпсис у Тулузі. Нас ніщо не затримає", – кажуть люди, які перекривають дороги. Дороги перекриті тракторами і землею, шини палають, і це насправді виглядає дуже серйозно.

Якщо матч ПСЖ не відбудеться, то парижани отримають велику перевагу перед першим матчем 1/8 Ліги чемпіонів проти Реала (14 лютого), який у цю суботу прийматиме Реал Сосьєдадом.