УКР РУС

Матч Ліги чемпіонів "Динамо" - "Маккабі" можна буде подивитися в кінотеатрі

7 грудня 2015 Читать на русском

Офіційні транслятори Ліги чемпіонів в Україні канали "Футбол 1"/"Футбол 2" разом з мережею кінотеатрів організують показ вирішального матчу для київського "Динамо".

Організатори пояснили в офіціному повідомленні, де можна переглянути матчі Ліги чемпіонів:

"Телеканали "Футбол 1"/"Футбол 2", ексклюзивні транслятори всіх поєдинків Ліги чемпіонів УЄФА, і мережа кінотеатрів "MULTIPLEX" запрошують футбольних уболівальників в середу, 9 грудня, о 21:45 подивитися на великому екрані вирішальний для київського "Динамо" поєдинок групового етапу головного європейського клубного турніру.

8 і 9 грудня відбудуться вирішальні ігри групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА – найпрестижнішого клубного турніру в світі. Визначиться доля і київського "Динамо": у разі перемоги кияни гарантують собі місце в плей-оф турніру вперше за 16 років.

Через санкції з боку УЄФА "біло-сині" проведуть зустріч із "Маккабі" за порожніх трибун, і вболівальники не зможуть підтримати команду на НСК "Олімпійський". Однак телеканали "Футбол 1"/"Футбол 2" та мережа кінотеатрів "MULTIPLEX" дадуть можливість шанувальникам футболу з усієї країни повною мірою відчути атмосферу поєдинку "Динамо" - "Маккабі" завдяки перегляду протистояння на великих екранах. Кожен уболівальник зможе не тільки відчути ефект присутності на грі і підтримати українську команду, але й взяти участь у розіграші м'яча Ліги чемпіонів і стати героєм прямого ефіру передматчевої програми "Ніч Ліги чемпіонів" на телеканалі "Футбол 2".

Головний матч "Динамо" в осінній частині єврокубків можна подивитися в таких кінотеатрах:

Київ: ТРЦ Атмосфера, ТРЦ Проспект, ТРЦ Комод, ТРЦ Караван

Житомир: ТРЦ Глобал UA

Запоріжжя: ТРЦ Аврора

Дніпропетровськ: ТРЦ Караван

Кривий Ріг: ТРЦ Вікторі Плаза

Маріуполь: ТРЦ ПортCity

Миколаїв: ТРЦ Сіті Центр

Рівне: ТРЦ Ера

Херсон: ТРЦ FABRIKA

Хмельницький: ТРЦ Оазис

Чернігів: ТРЦ HOLLYWOOD", - йдеться в повідомленні каналів "Футбол 1"/"Футбол 2".

Читайте також:

Драговіч: Сніг у матчі з "Маккабі" піде нам на користь