УКР РУС

Матч дня: "Вальядолід" vs "Реал": зберегти шанси на чемпіонство

7 травня 2014 Читать на русском

Один титул уже в музеї, ще два на кону. Мадридський "Реал" після тріумфу в Копа дель Рей має чудову нагоду увінчати блискучий сезон ще двома трофеями.

Попереду у команди Карло Анчелотті - фінальний поєдинок ЛЧ та вирішальні баталії у іспанській Прімері. Сьогодні мадридці зіграють перенесений матч Ла Ліги проти "Вальядоліду". 

Попри гостьовий статус "Реал" - беззаперечний фаворит дуелі. Шанси господарів на нічию футбольні фахівці розцінюють, як вісім до одного. Перемога "Вальядоліда" буде вкрай несподіваною - сімнадцять до одного.

Найбільш вірогідний підсумок матчу за прогнозом сайту "Футбол 24" - 2:0 на користь гостей.

Додає оптимізму вболівальникам "Реала" і статистика. Останні п’ять очних зустрічей між командами завершились перемогами мадридців. При цьому "Реал" лише одного разу не зумів виконати план у чотири забитих м’ячі, обмежившись трьома. 

Чи зможе "Вальядолід" відібрати очки у маститих гостей та тим самим позбавити їх шансів на золотий хет-трик дізнаємось вже незабаром. Матч розпочнеться сьогодні о 22:00 за Києвом. За онлайн трансляцією поєдинку стежте на сайті "Футбол 24".