УКР РУС

Матч дня в Дніпродзержинську. Анонс понеділкових матчів 26 туру Першої ліги

11 травня 2015
Автор: Дмитро Гончар

Комсомольські "гірники" вирушать в Суми, де спробують здобути залікові пункти в надміцної однойменної команди.

Перемога, ось що влаштує гостей, адже кількість турів до завершення чемпіонату можна полічити на пальцях однієї руки, а відстань від "Сталі", яка займає другу сходинку, становить вісім очок.

До матчу команди підходять у чудовому настрої - "Гірник-Спорт" не програє вже шість матчів поспіль, а їхні суперники не знають горя в п'яти останніх поєдинках. Така серія дозволила сумчанам піднятися з дев'ятої сходинки одразу на п'яту, що є найвищою позицією для команди Ярошенка у цьому сезоні.

У сьогоднішній грі ми не зможемо побачити Піднебенного, півзахисник "Сум" перебрав карток у минулому турі. З боку комсомольців не братиме участі в матчі Лугачьов, який вже достатньо часу перебуває в клубному лазареті.

Прогноз "Футболу 24": 1:1

"Сталь" - "Тернопіль"

Надпринципове протистояння для дніпродзержинців, які зараз впевнено крокують до Прем'єр-ліги. Чесно кажучи, шанси в них на цю  путівку неймовірно високі. Проте так само і здавалось рік тому, коли "сталеварам" потрібно було перемагати "муніципалів", щоб здобути золоті медалі Другої ліги, але той поєдинок закінчився внічию, як наслідок мрії про чемпіонство для Дніпродзержинська так і залишились мріями.

У сьогоднішньому матчі господарі не зможуть розраховувати на центрального захисника Адамюка і правого Пінчука. Проте не без втрат й у гостей, які, до слова, вкрай невдало виступають на виїзді. Муніципальній команді доведеться замінити одразу трьох виконавців - крайнього захисника Дубчака, опорника Кондзьолку і плеймейкера Богданова.

Прогноз "Футболу 24": 2:0

"Нафтовик-Укрнафта" - "Миколаїв"

Безумовно, фаворитом матчу є господарі, адже гості знаходяться явно не у своїй тарілці, здобувши в останніх п'яти матчах лише одне очко. Також не на руку "корабелам" те, що охтирці не програють вдома одинадцять матчів поспіль, у той час коли гості не перемагають ще з осені минулого року. Та й у ігоровому плані "нафтовики" виглядають значно краще, ніж їхні сьогоднішні суперники.

Попередній поєдинок, що проходив у Миколаєві, завершився на користь "Нафтовика" - 2:1.

А взагалі протистояння обох колективів розпочалося ще в 1987 році. За цей довготривалий період було зіграно 35 поєдинків, з яких 15 разів переможцями вийшли миколаївці, а охтирці записали собі в актив 13 перемог.

Прогноз "Футболу 24": 3:0