УКР РУС

Матч дня: Хто більше - Мессі чи Джеко?

15 червня 2014 Читать на русском

Фаворити проти дебютантів. Збірна Аргентини розпочне свій виступ на чемпіонаті світу поєдинком проти команди Боснії та Герцеговини.

Для останньої це, до слова, перший в історії мундіаль.Тож не дивно, що саме латиноамериканців вважають фаворитом цієї дуелі. Коефіцієнт на успіх Мессі та компанії - 1,41. Ймовірність ж тріумфу боснійців, нехай і під проводом Едіна Джеко, втілилася майже у коефіцієнт 10. Удвічі ймовірнішою вважають нічию.

Вірять в успіх "альбіселесте" і на сайті football24.ua. Тут прогнозують рахунок 2:0. Саме з таким результатом завершилася досі єдина очна дуель цих суперників. У товариській грі минулого року дублем відзначився Серхіо Агуеро.

Перед чемпіонатом опоненти встигли провести по дві тренувальні гри. Аргентинці розібралися з командою Тринідада та Тобаго і Словенією. Боснійці, своєю чергою, здолали збірну Мексики і розгромили молодіжний склад бразильського "Сантоса".

Перший для обох суперників матч Мундіалю-2014 розпочнеться за київським часом уже 16 червня о першій годині ночі. Місце зустрічі - легендарна "Маракана".

За онлайн-трансляцією стежте на сайті football24.ua.