УКР РУС

Матч дня: Фінал різних стилів - Німеччина vs. Аргентина

13 липня 2014 Читать на русском

Футбольний світ готується дізнатись ім’я нового тріумфатора Мундіалю. Престижний трофей розіграють не лише дві футбольні збірні та два футбольні стилі, а й два різних континенти.

За Кубок світу в дуелі зійдуться Європа та Південна Америка, а, зокрема, їх найсильніші команди на Чемпіонаті світу - Німеччина та Аргентина.

Фаворитом футбольні фахівці називають Бундестім, який у півфіналі розтрощив господарів Мундіалю бразильців. Шанси ж аргентинців виграти свій третій в історії Кубок світу, вважають експерти, майже 4 до 1.

А от коефіцієнт на те, що у основний час команди переможця не визначать: 3,45. Найбільш ймовірний підсумок гри за оцінками користувачів сайту "Футбол24" - 1:0 на користь Німеччини.

В останніх 5-ти матчах між суперниками - практично паритет. Дві перемоги Бундестіму (одна, щоправда, у серії пенальті на домашньому Мундіалі), дві звитяги "альбіселсетес" та нічия.

Особливої уваги заслуговують два матчі аргентинців із німцями. У 1986-му у фіналі мексиканського Мундіалю збірна Аргентини вдруге стала чемпіоном світу, обігравши збірну ФРН. А ще через 4 роки у фіналі чемпіонату світу в Італії німці взяли реванш у команди Марадони, здолавши суперників із рахунком 1:0.

Хто тріумфує цього разу, дізнаємось вже зовсім скоро. Початок матчу - 22:00. За онлайн-трансляцією поєдинку стежте на сайті Football24.ua.