УКР РУС

"Марсіанин, який вже став легендою". Світові ЗМІ возвеличують Лєвандовскі

23 вересня 2015 Читать на русском

Пента-трик нападника "Баварії" Роберта Лєвандовскі у ворота "Вольфсбурга" став топ-темою сьогоднішнього дня на сторінках провідних спортивних видань планети.

"Шостий тур Бундесліги-2015/16 назавжди увійде в історію. 8 хвилин і 59 секунд - стільки часу потрібно було Лєвандовскі, щоб забити п'ять голів. Поляк розбив "Вольфсбург" в пух і прах. Оформивши пента-трик, він став найкращим джокером в історії. Ще ніколи гравець, який виходив на поле з лави запасних, не забивав стільки голів", - пише Kicker.

"Театр одного актора, якого Бундесліга ще не бачила. Ніхто за такий короткий час не оформлював хет-трик, покер та пента-трик у Німеччині. Це була ніч Лєвандовскі", - зазначає Bild.

"Баварія" програвала, але Гвардіола випустив на поле свого джокера, який визначав долю матчу. Лєвандовскі забив неймовірні п'ять голів і зробив це фантастичним чином - за 9 хвилин і на будь-який смак. Особливо вдячний за побиття "Вольфсбурга" польському нападнику, напевно, наставник МЮ Луї ван Гаал, який сподівається побачити на "Олд Траффорд" морально пригнічених "вовків", - пише Daily Mail.

"Лєвандовскі - марсіанин. Він вже став легендою. Важко повірити у те, що в "Борусії" над ним часто кепкували, називаючи вбивцею гольових моментів", - відзначає La Gazzetta dello Sport.

"Матч "Баварії" з "Вольфсбургом" нагадав про зустріч "Борусії" та "Реала", де також домінував Лєвандовскі. Вівторковий вечір на "Альянц Арені" був магічним, неймовірним", - захоплюється Лєвандовскі Marca.

Володимир Лесько, Футбол 24