УКР РУС

Марсель здобув вольову перемогу над Труа, Бордо на виїзді здолав Монпельє

15 квітня 2018 Читать на русском

У матчі 33 туру французької Ліги 1 Марсель продовжує йти пліч-о-пліч з Ліоном в турнірній таблиці, тоді як Бордо впевнено переграв Монпельє.

Монпельє в рамках 33 туру чемпіонату Франції вдома приймав Бордо. Обидві команди ведуть боротьбу за потрапляння в Лігу Європи, і в разі перемоги господарі могли вийти на єврокубкову 5 сходинку.

Проте, Монпельє, програючи по ходу зустрічі 0:3, спромігся лише на гол Еллієса Схірі. Також господарі не реалізували пенальті в компенсований арбітром час.

У підсумку, Бордо здобув 3 очки і має загалом 43 пункти, знаходячись на 10 сходинці. Монпельє розташовується на 7 позиції з 46 очками.

Марсель продовжує боротись з Ліоном за 3 сходинку, яка дає право зіграти в кваліфікації Ліги чемпіонів. Після перемоги "ткачів" над Ам'єном "провансальці" не мали права втрачати очки в поєдинку проти аутсайдера Ліги 1 Труа.

Програючи по ходу зустрічі 1:2, пропустивши при цьому на 1 хвилині зустрічі, Марсель врешті-решт зумів перевернути хід зустрічі завдяки голам Костаса Мітроглу та Флоріана Товена, і здобути важку та важливу перемогу. Марсель знаходиться на 4 сходинці та має 66 очок, стільки ж у Ліона. Труа перебуває в зоні вильоту та має 29 пунктів.

Франція. Ліга 1, 33 тур

Монпельє – Бордо – 1:3

Голи: Схірі, 88 – Бреутвейт, 9, Камано, 48, Меїте, 78

Труа – Марсель – 2:3

Голи: Грандсер, 1, Ніве, 49 – Н'Джіє, 11, Мітроглу, 75, Товен, 85