УКР РУС

Марсель впевнено розібрався з Атлетіком, Спортінг – з Вікторією

9 березня 2018 Читать на русском

Французький Марсель і португальський Спортінг зробили перші кроки в 1/4 фіналу Ліги Європи.

Дві не останні команди у своїх чемпіонатах зустрічалися сьогодні на "Велодромі". Марсель, що йде у лідируючій групі Ліги 1, приймав Атлетік з Більбао, для якого Ліга Європи є мало не улюбленим турніром.

Проте, з перших секунд зустрічі у іспанців справа не склалася. Вже через кілька секунд після стартового свистка рахунок відкрив Лукас Окампос, а ще через 13 хвилин подвоїв перевагу французької команди її капітан – Дімітрі Пайє.

У самій кінцівці тайму Атлетік отримав можливість пробити пенальті і їх багаторічний лідер Аріц Адуріц не схибив, забивши свій восьмий гол у ЛЄ і вийшовши на чисте перше місце у списку бомбардирів турніру.

На жаль для іспанців, утримати досить комфортний рахунок їм не вдалося – вже через 10 хвилин після перерви все той же Окампос оформив дубль, чим поставив крапку у матчі.

Лісабонський Спортінг і чеська Вікторія склали, напевно, найменш цікаву пару на даному етапі турніру. Португальці були явним фаворитом і підтвердили дане реноме впевненою перемогою в домашньому поєдинку.

На два м'ячі у виконанні Фреді Монтеро чехи зуміли відповісти лише одним ударом у площину воріт Руї Патрісіо, з яким впевнено впорався капітан Спортінга.

Ліга Європи, 1/8 фіналу.

Марсель – Атлетік Б – 3:1

Голи: Окампос, 1, 58, Пайє, 14 – Адуріц, 45+3

Спортінг – Вікторія Пльзень – 2:0

Голи: Монтеро, 45+1, 49