УКР РУС

Марлос вже може офіційно викликатися у збірну України

30 вересня 2017 Читать на русском

Для виклику півзахисника Шахтаря Марлоса у національну збірну України немає вже жодних юридичних та регламентних перешкод.

Генеральний секретар Федерації футболу України Юрій Запісоцький розповів Футбол 24, що був отриманий ключовий документ – підтвердження від бразильської конфедерації футболу, що Марлос не був заграний за жодну зі збірних цієї країни.

"Ми отримали повідомлення від бразильської національної асоціації, що Марлос не був заграний за жодну з національних збірних Бразилії. Ми попередньо інформували ФІФА, що в нас набуде громадянства іноземний гравець, який не викликався в жодну національну збірну іншої асоціації", – повідомив Запісоцький.

За його словами, ФФУ отримала від ФІФА відповідь, в якій йдеться про те, якщо гравець не викликався в інші збірні та у встановленому порядку набув громадянство України, то, відповідно, перешкод для його виклику до національної збірної України немає.

"Марлос? Я за те, щоб у збірній виступали свої хлопці". Перший капітан в історії збірної України – про натуралізацію бразильця