УКР РУС

Марлос вперше в професійній кар'єрі не реалізував пенальті, – Гресь

28 листопада 2016 Читать на русском

Відомий аналітик газети "Команда" і каналу "Футбол 1" Євген Гресь детально проаналізував гру "Шахтаря" в матчі проти "Дніпра".

"Марлос: 189 ТТД і незабитий пенальті... До перемог "Шахтаря" в нинішньому сезоні ставляться по-різному. Суперники, мовляв, не ті і так далі. Але є і зворотній бік медалі – гра самого "Шахтаря". З максимальною віддачею, високими швидкостями і відмінною індивідуальною майстерністю. Мотивація так і б'є ключем!

Найбільше вражає, як "гірники" атакують – крайні півзахисники зміщуються в середину, звільняють зони для флангових захисників, а самі створюють, що хочуть. Ми вже звикли до великого обсягу роботи, яку виконує Фред, але вчора знову справив враження Марлос, який виконав 189 ТТД. Бразилець, до речі, вперше в своїй професійній кар'єрі не реалізував пенальті, але його це зовсім не збентежило. Втім, при всій бразильській залежності атаки "Шахтаря" дублем вчора відзначився Віктор Коваленко, а українські захисники знову дозволили супернику лише 5 разів вдарити в бік своїх воріт. Усього в активі "гірників" у цьому матчі було 1 229 ТТД, брак – 14%. При цьому 48% контролю м'яча здійснювалося на чужій половині поля.

На схемі – усереднені позиції гравців "Шахтаря" в матчі з "Дніпром", – написав Гресь на своїй сторінці у Facebook.

Підписуйтесь на push–повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу