УКР РУС

Марлос: Циганкова чекає велике майбутнє

20 березня 2018 Читать на русском

Хавбек Шахтаря Марлос розповів про боротьбу з Динамо за чемпіонство та майбутні спаринги збірної України.

За словами Марлоса, долю чемпіонства вирішить не лише протистояння з Динамо, а й матчі з іншими суперниками, повідомляє Команда 1.

"За напруженням боротьби матчі Шахтаря і Динамо відрізняються від решти поєдинків, однак є ж і інші суперники, осічки у зустрічах з якими можуть вплинути на результат боротьби за перше місце, тому ми намагаємося в кожній грі бути повністю сконцентрованими.

У Шахтарі всі латиноамериканці можуть віддати гостру передачу. А що стосується інших команд, то хороший Вітя Циганков. Думаю, цього хлопця чекає велике майбутнє, недарма у 20-річному віці його викликають до збірної України", – сказав Марлос.

Також хавбек вважає, що для перемоги над Саудівською Аравією та Японією національній збірній доведеться викладатися на сто відсотків.

"Буквально на днях я дивився нарізки матчів збірних Саудівської Аравії і Японії. Можу сказати, що в цих командах достатньо кваліфікованих футболістів, деякі з них виступають в хороших клубах. Як би там не було, але ми з повагою ставимося до цих збірних, щоб їх перемогти, потрібно буде викластися на сто відсотків.

Бутко: Навіть у товариських матчах потрібно демонструвати свій максимальний рівень

Ми дуже хочемо зробити якісну роботу. Наші вболівальники заслужили, щоб їхня збірна потрапила на великий форум. Ми будемо грати тільки на перемогу", – додав він.

Матч проти Саудівської Аравії відбудеться 23 березня в Іспанії, проти Японії Україна зіграє 27 березня у Бельгії.