УКР РУС

Марлос: Це найслабший чемпіонат за увесь час, що я в Україні

28 квітня 2015 Читать на русском

Півзахисник "Шахтаря" Марлос поділився очікуваннями від півфінального матчу проти "Дніпра".

"Коли гра трохи агресивна, в ній простіше розкрити свої найкращі якості: силу, техніку, швидкість. Тому, вважаю, це дуже важливо, матч має бути цікавим, з напругою.

З нашого боку буде дуже сильна гра. Ми намагатимемось показати всі свої найкращі якості, докласти всі зусилля, все, що може "Шахтар". Адже ми знаємо, що будь-яка помилка може призвести до катастрофи.

Про Маркевича я можу сказати таке: ця людина мені дуже допомогла. Він відкрив мені очі на те, що таке європейський футбол, і багато чого мене навчив. Вважаю, що "Дніпро" зараз грає значно краще. Футболісти володіють технікою, вміють тримати м'яч, і це заслуга Мирона Маркевича.

Звичайно, це досить важко грати поза домашнім стадіоном. У Донецьку було дуже багато наших уболівальників, завдяки яким ми відчували величезну підтримку. Але це не означає, що у Львові нас не підтримують. Звісно, їх менше, ніж у рідному місті. Але, незважаючи на це, ми намагатимемось грати іще краще, щоб залучати більше вболівальників – як у Львові, так і в інших містах.

Як ситуація в країні вплинула на рівень чемпіонату? Це важко і відчувається величезна різниця. Це найслабший чемпіонат протягом усього часу, що я перебуваю в Україні. Нам потрібно віддаватися повністю, проявляти максимальну силу волі, щоб отримувати мотивацію на матчі. Але ми сподіваємося, що незабаром усе налагодиться. А поки що – граємо", - сказав Марлос.