УКР РУС

Марлос серйозно допоміг би збірній України, – Красніков

28 листопада 2016 Читать на русском

Спортивний директор національних збірних команд України Євген Красніков поділився думкою щодо можливої натуралізації півзахисника "Шахтаря" Марлоса.

– Ви прихильник того, щоб Марлос прийняв українське громадянство і грав за збірну України?

– Марлос серйозно допоміг би збірній. Так, кажуть, що потрібно довіряти лише нашим українцям, але я можу навести приклади багатьох більш футбольних країн – Італія, Португалія, Іспанія, вони все одно вдаються до натуралізації. Гвінеєць Едер і бразилець Пепе в Португалії, бразилець Тьяго Мотта в Італії. Якщо з'являється гравець, який має юридичні можливості і горить бажанням прийняти українське громадянство, треба цим користуватися. Єдине, що це має бути бажання гравця. Він повинен проникнутися і зрозуміти, що за збірну України потрібно грати серцем, а не за гроші.

– Які завдання стоять перед спортивним директором збірної України?

– На мене повністю покладена адміністративна частина і селекційна робота – повне постачання головного тренера інформацією щодо гравців. З Андрієм Шевченком ми в постійному контакті.

Красніков: Через купку покидьків Харків знову може втратити футбол

Підписуйтесь на push–повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу