УКР РУС

Марлос ризикує отримати додаткову дискваліфікацію за жовту картку в матчі з Ворсклою

1 травня 2018 Читать на русском

КДК ФФУ розгляне поведінку хавбека Шахтаря Марлоса в матчі 28 туру УПЛ проти Ворскли та вчинок Кайоде у поєдинку проти Динамо.

Цього тижня КДК ФФУ розгляне справу стосовно жовтої картки Марлоса у поєдинку 28 туру УПЛ проти Ворскли та удар Оларенваджу Кайоде в обличчя захисника Динамо Артема Шабанова, інформує Команда №1.

Нагадаємо, хавбека Шахтаря підозрюють в умисному обнуленні жовтих карток. Марлос отримав попередження за відкидку м'яча у поєдинку 28 туру УПЛ проти Ворскли.

Шахтар – Ворскла: чи були картки Марлоса та Дентінью умисним обнуленням?

Що стосується Кайоде, то раніше Динамо звернулось до КДК ФФУ з проханням дискваліфікувати нападника на 4-5 матчів за удар Артема Шабанова під час матчу 27 туру УПЛ. Крім того, Динамо просило відсторонити на кілька матчів хавбека "гірників" Тайсона. Київський клуб вбачав у діях бразильця агресивну поведінку.

Шахтар – Динамо: кияни просять КДК ФФУ дискваліфікувати Тайсона та Кайоде

Як зазначає джерело, швидше за все, Тайсон не буде покараний КДК ФФУ. Кайоде загрожує дискваліфікація на 1 матч. Що стосується Марлоса, то крім поєдинку з Маріуполем, який хавбек вже пропустив, гравець збірної України може бути відсторонений на матч проти Зорі у 30 турі УПЛ.

Нагадаємо, що після подання Футбол 24 на адресу ФФУ в жовтні 2017 року Федерація футболу України внесла зміни в Дисциплінарні правила ФФУ, внісши пункт за прикладом УЄФА про покарання умисного обнулення карток 2-ма матчами дискваліфікації.