УКР РУС

Марлос: Ніколи не дивлюся матчі "Динамо", мені взагалі не цікаво, що там відбувається

7 вересня 2016 Читать на русском

На відкритому тренуванні напередодні поєдинку з "Динамо" в 7-му турі чемпіонату України півзахисник "Шахтаря" Марлос відповів на запитання журналістів.

Про стан гравців після матчів в збірних

У нас багато футболістів були викликані в національні команди. В "Динамо" теж були гравці, які брали участь в матчі збірної. У гравців "Шахтаря" був час, щоб відновитися, підготуватися до наступного матчу, і ми будемо готові до матчу з "Динамо" в чемпіонаті.

Про можливість збільшити відрив від "Динамо" в таблиці

Не вважаю відрив від "Динамо" перевагою, ми повинні виходити на будь-яку гру і брати очки. Якби відриву від "Динамо" не було, ми б все одно виходили на цю гру з думками тільки про перемогу. Для нас зараз кожна гра, як остання.

Про перший матч Фонсеки з "Динамо" в чемпіонаті

– Команда знає, як грає "Динамо", знає їх сильні і слабкі сторони, тому Фонсека, як і всі гравці, готовий до цього протистояння повністю.

Про поразку "Динамо" у матчі з "Ворсклою"

– Якщо чесно, я дивлюся і беру участь тільки в матчах своєї команди. Поєдинок "Динамо" з "Ворсклою" я не дивився. Взагалі ніколи не дивлюся матчі "Динамо" і мені абсолютно не цікаво, що там відбувається. Я стежу за своєю грою і грою своєї команди.

Про гру з "Динамо" в Харкові

Гра в Харкові – це добре для нас. У Харкові завжди фантастична атмосфера, там завжди добре приймають "Шахтар", сподіваюся в матчі з "Динамо" нас теж добре підтримають.

На матч "Шахтар" – "Динамо" у Харкові вже продано більше 20 тисяч квитків

Про можливий перехід Срни

Срна – лідер команди і дуже важливий гравець. Думаю, що він сам повинен прийняти рішення, що краще для нього – залишитися або піти.

Про дебют Тайсона в збірній Бразилії

Дуже радий за Тайсона. Він та людина, з якою я граю з самого початку своєї кар'єри в Україні. За цей час я бачив, як він росте. Не тільки як футболіст, але і як людина. Дуже радий за нього.

Нагадаємо, що в п'ятницю 9-го вересня о 21:00 в Харкові на ОСК "Металіст" відбудеться поєдинок між донецьким "Шахтарем" та київським "Динамо" в рамках 7-го туру чемпіонату України.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини