УКР РУС

Марлос: Більше немає ніякого страху перед іменитими суперниками

29 вересня 2015 Читать на русском

Півзахисник "Шахтаря" Марлос прокоментував наступну гру в груповому турнірі Ліги чемпіонів проти ПСЖ.

"Попередній матч проти "Олімпіка" приніс нам деякі труднощі. Ми під час першого тайму залишилися вдесятьох. Крім того, скажу про маленьке поле і про те, що не дуже хорошим був стан газону. Насправді ми думали, що гра буде простішою, проте з самого початку все пішло не так... Але труднощі загартовують. Зараз наша команда супервмотивована та до матчу з французами ми готові.

Ми вже грали з "Реалом", тепер нас очікує поєдинок з ПСЖ, Це два суперклуби, які багато інвестували в гравців. Вони прискіпливо формують склади та дуже голосно заявляють про себе на світовому рівні. Я вважаю, що ці команди приблизно одного рівня. ПСЖ на початку матчу закривається в надто надійній обороні. До того ж у них дуже технічні футболісти атакувального плану. В цілому в грі ПСЖ практично немає дефектів. Найнебезпечніший футболіст в їх складі - звичайно, Златан. Це гравець, якого представляти не треба, він входить до п'ятірки найкращих футболістів світу.

Проте у цій зустрічі нам потрібна виключно перемога. Більше немає ніякого тиску імен, ніякого страху! Так, ПСЖ – суперкваліфікована команда, але нам необхідно показати себе. Тим більше ми граємо вдома, при своїх уболівальниках.

Щоб перемогти, слід грати так, як ми граємо завжди. Для прикладу наведу матч з "Фенербахче" - з неймовірно агресивною командою, можна сказати навіть, божевільною. Згадайте, тоді ми впоралися і в підсумку вийшли в груповий етап. Думаю, проти ПСЖ потрібно діяти приблизно так само, як і проти турків", - розповів Марлос.

До слова, матч "Шахтар" - ПСЖ обслужить фартовий для "Динамо" німець.