УКР РУС

Марлон озвучив свою місію у Шахтарі – бразильський новачок готується до особливої ролі в команді

22 червня 2021 Читать на русском

Новоспечений захисник "гірників" Марлон поділився емоціями від переходу в донецьку команду.

"Я дуже щасливий. Для мене велика честь підписати контракт із Шахтарем, відчуваю себе обраним. Дякую за гарний прийом!

Шахтар оголосив про підписання Марлона

Що відіграло ключову роль у підписанні контракту з "гірниками"? Клуб має ті самі цілі і бачення, що і я. Також мені дуже подобаються ігрова ДНК та філософія тренера, які повністю збігаються з моїми принципами. Перейшов сюди, аби допомагати й бути частиною команди.

Гадаю, колишня співпраця з Роберто Де Дзербі – це перевага для мене і, напевно, для всього колективу. Зрештою я вже розумію ідеї тренера і можу передати їх іншим хлопцям. Вважаю, це допоможе нам втілювати в життя задуми наставника.

Серед моїх сильних сторін – відмінний пас, тримання м'яча, також я добре розумію тактичні вимоги. Я досить командний гравець, адже футбол – гра колективна. Саме спільно вдається перемагати і щось вигравати.

Я знаю Шахтар. Дивився матч із мадридським Реалом. Стежу за Шахтарем, адже через цей клуб пройшло так багато великих бразильців: Фред, Алекс Тейшейра, Бернард... Знаю, що до останнього сезону команда змогла здобути чемпіонство чотири роки поспіль. Сподіваюся, ми знову перемагатимемо й разом з партнерами і новим головним тренером залишимо свій слід в історії Шахтаря", – сказав Марлон у коментарі Shakhtar News.

Нагадаємо, Марлон став третім літнім новачком "помаранчево-чорних" – раніше донеччани оголосили про підписання півзахисника Педрінью та форварда Лассіна Траоре.

Де Дзербі у Шахтарі ненадовго: конкуренція з Луческу, кілька тривожних моментів і останній шанс для Коноплянки