УКР РУС

Маркоскі: За своїм потенціалом Україна повинна спокійно боротися за пряму путівку на Євро-2016

11 жовтня 2014 Читать на русском

Півзахисник полтавської "Ворскли" Йован Маркоскі поділився очікуванням на завтрашній матч відбіркового циклу Євро-2016 Україна - Македонія.

"Хоч мої батьки і народилися в Македонії, для мене друга країна після Сербії - це Україна. Так що в майбутній грі вболіватиму за українську збірну, а ще - за мого друга Адіса Яховіча. Нехай він заб'є чотири голи, але Україна при цьому виграє.

А якщо серйозно, то у збірної України команда сильніша. Так, зараз в Європі всі вміють грати в футбол, але, думаю, з македонцями в українців проблем бути не повинно. Ставлю на перемогу збірної України - 3:1.

Мені здається, що за своїм потенціалом українська команда повинна спокійно боротися за пряму путівку на чемпіонат Європи. Рік тому вона показувала дуже цікавий футбол, і я не думаю, що в колективі, в якому залишилися ті ж виконавці, щось могло сильно змінитися. Хоча матч зі Словаччиною чомусь не вийшов...

Не буду стверджувати, що гра "синьо-жовтих" будується виключно на індивідуальних якостях Євгена Коноплянки та Андрія Ярмоленка, хоча фланги в України справді дуже швидкі і небезпечні. Хочу виділити досвідченого Руслана Ротаня, який віддає чимало гольових передач. Може забити Едмар, на стандартах небезпечний Олександр Кучер. Думаю, якщо набере форму Євген Хачеріді, то і надійність в обороні підвищиться. А ще я дуже сподіваюся, що за збірну України знову заб'є мій друг Рома Безус, який вміє виходити на заміну", - сказав Маркоскі.