УКР РУС

Маркіньйос: Реал буде побоюватись нашого нападу

13 лютого 2018 Читать на русском

Захисник ПСЖ Маркіньйос поділився очікуваннями перед першим матчем 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти Реала.

"Для мене це чудова можливість зіграти на приголомшливому стадіоні. "Бернабеу", 1/8 фіналу, у суперниках – один з найкращих клубів світу і чинний чемпіон. Я хочу показати, на що я здатний. Я багато і наполегливо працював заради таких моментів кар'єри.

Це дві відмінні команди, які вірять у себе і думають тільки про свою гру. Ми сповнені рішучості пройти далі. Почалась "хороша стадія" сезону. Зрештою, це бізнес, якщо хочете. У Лізі чемпіонів настає спекотна пора, коли вирішується все. Це найкращий час у сезоні.

З кожним днем, з кожним матчем, з кожним сезоном ми наближаємося до своєї мети, і це те, що ми хочемо зробити завтра.

Два торішніх матчі з Барселоною – це, можливо, наш найгірший і наш найкращий матч за весь сезон. Потрібно згадати ті уроки і зробити все, щоб подібне не сталось знову. Треба думати в першу чергу про свою гру, про те, що ми зможемо робити на полі суперника.

Завтра ми повинні на совість відпрацювати у захисті всією командою. Всі 90 хвилин потрібно бути єдиним організмом: в атаці, півзахисті і оборони. Це спростить наше завдання. Вони будуть побоюватись нашого нападу", – цитує бразильця офіційний сайт УЄФА.

Матч Реал Мадрид – Парі Сен-Жермен відбудеться у середу, 14 лютого. Початок о 21:45.