УКР РУС

Маркевич: З'явився шанс зачепитись за друге місце УПЛ, але всі думки про фінал Ліги Європи

23 травня 2015 Читать на русском

Керманич "Дніпра" Мирон Маркевич поділився думками про перемогу своєї команди над "Шахтарем" у 25 турі УПЛ (3:2) і про майбутній фінал Ліги Європи.

"Для нас основним завданням було показати хорошу гру. Ви знаєте, напередодні я сказав, що ми не будемо використовувати тих футболістів, які вийдуть в середу. Самі розумієте: не дай Бог, хтось отримав би травму. Особливо в лінії оборони, де у нас чотири захисники, більше немає. Тому прийняли таке рішення. Але ті футболісти, які сьогодні вийшли, проявили характер. Був сплав досвіду і молодості. Я радий, що ми перемогли дуже непросту команду. І настрій у нас досить хороший.

Звичайно, з'явився шанс зачепитись за друге місце, його потрібно використовувати. Але зараз ми думаємо про середу. Далі - подивимося.

Знаєте, коли на тебе не тисне результат, все виходить. А коли тисне... Потрібно дивитися в таких матчах, коли все вирішується. Тоді проявляється майстерність. Але разом з тим сьогодні було пару дуже хороших відрізків гри. Радий за Безуса: кінцівка показала, що він може. Роман сьогодні був дійсно одним з кращих на полі.

Чи будуть дружини з футболістами у Варшаві? Будуть! Я сподіваюся, що буде підтримка з їхнього боку. Я взагалі з цього проблем не роблю. Ви знаєте, що, навпаки, коли біля футболістів близькі люди, вони інакше ставляться до справи.

Відносно Матеуса, я думаю, що це один із символів "Дніпра". На жаль, він багато пропустив. Але він набирає форму, і забитий сьогодні м'яч доводить це. Сподіваюся, що він нам допоможе в середу.

Щодо молодих гравців, то, думаю, з Баланюком щось повинно вийти. Я за ним стежу в матчах дубля. Йому всього 18 років. Але це щось схоже на нападника.

Баланюком активно цікавиться "Шахтар"? Це вже не від мене залежить. Цим повинен займатися клуб. Ясно, що не можна відпускати молодих. Наш дубль посів перше місце. Ми можемо від когось відмовитися, віддати їх в оренду, щоб вони грали у Прем'єр-лізі, якщо хтось буде потрібен. Але вони повинні бути на контракті з "Дніпром". І далі - дивитися. Не можна розкидатися футболістами", - зазначив Маркевич.