УКР РУС

Маркевич зізнався, чому вирішив залишитись у Маріуполі, та озвучив плани на наступний сезон

12 травня 2021 Читать на русском

Головний тренер Маріуполя Остап Маркевич прокоментував підписання з клубом нового річного контракту.

"Необхідно уточнити, що у Маріуполі дотримуються практики пролонгації угоди на рік. Це для мене не було дивиною. В іспанському Вільяреалі, де раніше доводилося тренувати, був такий самий підхід.

Маркевич офіційно продовжив контракт з Маріуполем

Вважаю, що минулий сезон був дуже важливим для мене, перш за все, у пізнавальному аспекті. Мені ще не доводилося працювати на такому рівні. На мій погляд, наш тренерський штаб якісно впорався зі своїми обов'язками. Підтвердження цьому – включення маріупольця Артема Бондаренка до списку кандидатів до національної збірної України, є наші представники і в молодіжній збірній країни.

Що чекати від Маріуполя в новому сезоні? Багато в чому це буде залежати від того, скільки орендованих гравців повернеться в Шахтар. Поки ж у нас лише одна втрата: за Маріуполь більше не буде виступати Ігор Тищенко", – сказав Маркевич у коментарі Meta Ratings.

Нагадаємо, Остап Маркевич сьогодні продовжив контракт з "азовцями" ще на рік. За підсумками сезону Маріуполь під його керівництвом завершив сезон на 11-й сходинці турнірної таблиці і уник вильоту з Прем'єр-ліги.

Луческу на коні, полтавська магія, тренерські відкриття і скандали у чемпіонаті безхатченків – підсумки УПЛ 2020/21