УКР РУС

Маркевич: Збірній України потрібно покращити реалізацію

9 вересня 2018 Читать на русском

Колишній головний тренер збірної України Мирон Маркевич оцінив гру "синьо-жовтих" у матчі проти Чехії.

"Найголовніший і найбільший плюс в грі збірної України в тому, що команда прагнула перемогти. В мінус можу занести момент з пропущеним м'ячем, оскільки дуже легко дозволили відзначитися супернику, і погану реалізацію моментів.

Україна – Словаччина: скільки заробляють і вартують їхні та наші зірки – Ярмоленко і Коноплянка коштують менше

За такої ігрової переваги, якої я навіть не очікував побачити, потрібно більше забивати. Над цим компонентом необхідно працювати, адже в майбутньому в матчах зі збірними більш високого класу один шанс може вирішити долю поєдинку.

У поєдинку з чехами мені сподобалася вся середня лінія, яка виглядала мобільно і якісно. Вважаю, що і Яремчук провів непоганий, як для дебютанта збірної, поєдинок. Шкода, що він не забив, але напругу біля воріт суперника Роман створював колосальну.

Тепер головне – не опускати планку. Чи готовий цей склад до великих звершень? Це ми побачимо в матчах з більш сильними суперниками", – цитує Маркевича Zbirna.com.

Нагадаємо, збірна України 9 вересня у Львові зіграє проти Словаччини. Початок о 16:00. Текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".