УКР РУС

Маркевич: Завтра зіграємо в інший футбол, ніж в Італії (ВІДЕО)

13 травня 2015 Читать на русском

Наставник "Дніпра" Мирон Маркевич сподівається, що його команда завтра покаже зовсім інший футбол, ніж у першому матчі, й проявить найкращі свої якості. Зокрема, зуміє налагодити контратакувальну гру.

"Наче я стояв із прапорцем?.. Давайте говорити про футбол. У нас теж були претензії до рефері. Я тренер і не можу говорити за арбітра", – розпочав Мирон Богданович, відповідаючи на питання, що "дніпряни" свій гол забили з офсайду.

"В Італії команда перегоріла й не була подібна сама на себе. Але вже від того треба відійти. І я сподіваюся, що завтра хлопці вже не будуть мати такий вигляд, як у Неаполі.

Шанси завжди є. Впевнений у Києві буде інший футбол. Знаю можливості своєї команди. Сподіваюся, завтра наша команда проявить свої найкращі якості. Не знаю як ми зіграємо, бо граємо проти класної команди, але шанси після першої гри підрівнялися.

"Наполі" провів дуже хороший матч. Вони змусили нас бігати без м’яча. Але завтра має бути інший матч. Ми вміємо грати з м’ячем. Гравці мають відчувати себе більш розкуто й ми спробуємо показати контргру.

Так, "Наполі" добре використовує стандарти, тому треба менше помилятися біля власних воріт, менше порушувати правила. Але й ми немало м’ячів забивали після стандартів, тому треба постаратися використати свої моменти", – завершив Мирон Богданович.

Наприкінці прес-конференції "Дніпру"  та Мирону Богдановичу директор спорткомплексу вручив іменні подяки за півфінал Ліги Європи у Києві.

Нагадаємо, що в Італії команди розійшлися миром.

Гра-відповідь між "Дніпром" та "Наполі" відбудеться завтра о 22:05 у Києві на НСК "Олімпійський".