УКР РУС

Маркевич: Якщо доведеться покинути посаду в УАФ – не помру

17 травня 2021 Читать на русском

Голова Комітету національних збірних УАФ Мирон Маркевич відреагував на чутки про те, що його посаду може зайняти Олексій Михайличенко.

"У мене до кінця липня 2021 року контракт з УАФ, а там побачимо, як воно буде. Поки що нічого не знаю, адже зі мною на цю тему ніхто не говорив.

Михайличенко може замінити Маркевича – легенда Динамо має два варіанти наступної роботи

Зараз я їду в Харків на збір національної команди. Потім буду говорити з президентом УАФ Андрієм Павелком. Щодо того, що на моє місце претендує Михайличенко – нічого не чув.

Якщо мені доведеться залишити посаду... Та ради Бога, не помру. Я вже говорив не один раз, що хочу ще попрацювати тренером. Запрошень поки що немає, а я ж не буду сам напрошуватись. Не буду робити з цього ніякої проблеми", – сказав Маркевич у коментарі Footboom.

Нагадаємо, напередодні у ЗМІ з'явилась інформація, що на Конгресі УАФ в Харкові 24 травня Маркевичу, як виняток, продовжать контракт до закінчення фінальної частини чемпіонату Європи. Після цього посада голови Комітету національних збірних УАФ стане вакантною і її посяде колишній спортивний директор Динамо Олексій Михайличенко.

Луческу на коні, полтавська магія, тренерські відкриття і скандали у чемпіонаті безхатченків – підсумки УПЛ 2020/21