УКР РУС

Маркевич: Якщо доведеться, "Дніпро" готовий до серії пенальті

22 квітня 2015 Читать на русском

Наставник "Дніпра" дав передматчевий коментар напередодні вирішальної гри за право виходу у півфінал Ліги Європи.

"У нас поки під питанням два футболісти, а враховуючи нашу коротку лаву запасних, мене це дуже хвилює. І хоча завтра ми розраховуємо випустити найбільш бойовий склад, не хочеться, щоб хтось несподівано випав. 

У чому "Дніпро" перевершує "Брюгге"? Не можна судити за однією грою ... Хоча варто сказати, що у нас схожі команди. І в "Брюгге" є швидкі футболісти, чудово поставлена ​​гра, що показав перший матч. Ну а які козирі ми можемо використовувати для перемоги, подивимося вже завтра.

"Дніпро" вперше в цьому сезоні  проводить матч-відповідь плей-оф не в гостях, а вдома? З одного боку це добре в стратегічному плані. З іншого - підвищена відповідальність. Але якщо брати загалом, то я не бачу в цьому великої різниці. Головне - якість гри і налаштування. Якщо з цим немає проблем, то в обох поєдинках команда повинна давати результат. 

Я б не хотів, щоб справа дійшла до пенальті. Адже пригадується, як ми в груповому турнірі пару разів не забили з "позначки"... Але якщо доведеться, то ми готові. Ми врахували помилки минулого і зараз маємо достатньо гравців, які можуть без проблем реалізувати пенальті", - розповів Мирон Маркевич.