УКР РУС

Маркевич: Я звик, що на "Металіст" приходило по 30-40 тисяч вболівальників

14 листопада 2016 Читать на русском

Голова Комітету національних збірних Федерації футболу України Мирон Маркевич розповів про свої очікування від товариського матчу збірної України проти сербів у Харкові.

Товариські матчі
завершено
-

"Збірна України – це наше обличчя. Я просто радий, що в чомусь можу допомогти нашій команді. З радістю приїхав до Харкова, адже це моє рідне місто. Хочу побувати на стадіоні, оскільки давно там не був. Хотілося б, щоб Харків підтримав нашу збірну. Вже звик, що на "Металіст" завжди приходили по 30-40 тисяч уболівальників. Сподіваюся, так буде і зі збірною.

Перебудова збірної? Поступово цей процес йде, з'являється багато молодих футболістів. Звичайно, не все так гладко, як нам би хотілося. Але за один день нічого не робиться. Думаю, гратимуть ті хлопці, які не були задіяні в матчі проти Фінляндії. Потрібно дати їм можливість показати себе, а також подивитися, як вони себе почувають. Знаєте, у збірної повинен бути хороший запас", – зазначив Маркевич.

Товариський матч Україна – Сербія відбудеться 15 листопада о 21:00 на харківському стадіоні "Металіст". Сербія оголосила склад на гру проти України. Шевченко теж визначився зі списком гравців та згодом довикликав Коваленка. “Футбол 24” провів аналіз вибору Андрія Миколайовича. Партнер Коноплянки по “Шальке” та воротар сербів пропустять матч.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях