УКР РУС

Маркевич: Я задоволений результатом

31 серпня 2013 Читать на русском

Післяматчева прес-конференція головного тренера харківського "Металіста" Мирона Маркевича.

- Мироне Богдановичу, могли сьогодні розраховувати на перемогу?

- Чому не могли? У першому таймі краще грав суперник, а в другому - ми . Особливо після пропущеного гола, коли ми зрівняли рахунок і ще могли забити.

- Задоволені результатом ?

- Так , враховуючи, що ми грали з "Шахтарем" на виїзді, а він практично ніколи не втрачає очок у Донецьку. Особливо після поразки в Дніпропетровську. Нам було непросто. Нічия - для нас не найгірший результат.

- Третій матч "Металіст" не програє на "Донбас Арені"...

- По-перше, у нас непогана команда. Чому б нам не зіграти тут вдало, тим більше, за такої глядацької аудиторії, при такому ажіотажі. Футболісти відчувають відповідальність. Я завжди говорив , що на "Донбас Арені" приємно грати. Дай Бог, щоб в Україні всі матчі проходили в такій обстановці і з такою самовіддачею команд.

- У матчі були спірні епізоди . Не хочете прокоментувати?

- Я зараз не можу нічого коментувати, тому що з лавки запасних бачиш одне, а пізніше в запису - інше. Так що ми подивимося, а потім я зможу щось сказати. Є інспектор матчу, який дасть свою оцінку.

- Чи побачимо ми ще Крістальдо ?

- Крістальдо віддали в оренду у "Болонью". Цей сезон він буде грати в італійській команді.

- По-вашому, атакуюча лінія "Металіста" ослабла?

- Питання ви правильне задали. Звичайно, нам потрібен нападник, бажано - з українським паспортом. Якщо нам вдасться когось знайти... Хоча, ви розумієте, що це дуже непросто. Зараз у нас є один Девіч. Дай Бог, щоб у нього не було травм, і щоб він і далі так грав. Але йому в цьому плані потрібна допомога.

- Яка ситуація з Азеведо ?

- Лікарі скажуть. Потрібно пройти обстеження. Комп'ютер. У нього, швидше за все, рецидив травми. А наскільки все серйозно - побачимо.