УКР РУС

Маркевич: Я задоволений фізичним станом гравців "Дніпра"

2 березня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич прокоментував перемогу дніпропетровців у поєдинку 1/4 фіналу Кубка України проти "Сталі".

- З'явилася інформація, що "Дніпро" таки відсторонили від єврокубків. Яка мотивація тепер у гравців?

- Що коментувати? Коли побачимо офіційні папери, тоді будемо про щось говорити. Зараз же немає сенсу. Буде дуже шкода.

- Команда вперше на зборах працювала з новим тренером з фізпідготовки, і в очі кинулася хороша підготовка гравців. Ви задоволені функціональним станом команди?

- Виходячи з сьогоднішньої гри, тим більше, що поле було непросте, фізичним станом я задоволений. Наприкінці команда бігла і ще могла бігти. Я радий, але потрібно в такому ключі проводити кожну гру.

- Чи варто на цій стадії проводити дві кубкові ігри? Якщо так, то як плануєте проводити матч-відповідь?

- Я так розумію, що дві гри робили через те, що в чемпіонаті зменшилася кількість команд, і таким чином хотіли заповнити паузи. Як буде надалі, сказати складно. А що стосується нашої гри, то невідомо, коли вона буде. Але в будь-якому випадку ми вже думаємо про майбутні матчі чемпіонату з "Динамо", "Шахтарем" і "Карпатами". У нас досить бурхливий початок, так поки що про Кубок забуваємо.

- Чи додав вдалий перший матч оптимізму, чи зможете, незважаючи на втрати і негаразди, триматися на плаву і ставити високі завдання?

- Знаєте, я від усього того відсторонився. Є команда, футболісти - і я налаштовую їх думати тільки про футбол. Люди приходять на стадіон, хочуть бачити якісну гру. Я і собі так кажу, і футболістам. Радий, що поки що гравці мене розуміють. На зборах відпрацьовували на всі сто відсотків і в грі сьогодні дурня ніхто не клеїв. Може, щось не виходило, але претензій у мене до них немає. Ось так зараз і працюємо.

Нагадаємо, що перший матч 1/4 фіналу Кубка України "Сталь" - "Дніпро" завершився розгромною перемогою "дніпрян".