УКР РУС

Маркевич: Я подаю у відставку

30 червня 2016 Читать на русском

Головний наставник "Дніпра" Мирон Маркевич все ж вирішив покинути команду на тлі фінансових проблем клубу.

"Знаю точно, що в середу на зборах оголосили: клуб буде існувати, планується навіть виїзд команди на тренувальний збір за кордон. А ось якою буде команда – це вже інше питання.

Тепер про майбутнє "Дніпра" доведеться думати не мені - я подаю у відставку. Про це заявив напередодні керівництву клубу. Не бачу сенсу продовжувати роботу - тим більше, безкоштовно. Ми живемо в цивілізованому світі, де зароблене чесною працею потрібно віддавати. А жити цілий рік в невіданні, втрачаючи одного футболіста за іншим – такого в іменитому клубі бути не повинно. Майже всі гравці роз'їхалися по інших країнах і клубам. Наскільки я зрозумів, прийшов час молодих футболістів і молодих тренерів. Можливо, в цьому є логіка.

Хто стане головним тренером збірної України? 5 причин на користь Мирона Маркевича

Чи сумно покидати "Дніпро"? Звичайно. Вважаю, що як тренер я нікого не підвів. Протягом двох років команда була на хорошому рівні, займаючи призові місця і пробившись до фіналу Ліги Європи. Може, не все вдалося зробити, але до футболістів претензій немає – в складний період вони повелися достойно.


Якщо говорити про час, проведений в "Дніпрі", то я ні про що не шкодую. Ось тільки неприємно було прийти до висновку, що всі хочуть бути розумнішими за чийсь рахунок", – сказав Мирон Богданович.

Стали відомі підсумки зустрічі гравців і керівництва "Дніпра"

Можете щось додати? Напишіть в коментарях