УКР РУС

Маркевич відверто оцінив роботу Тлумака в Карпатах

6 липня 2023 Читать на русском

Головний тренер "левів" Мирон Маркевич розповів про свій тренерський штаб.

"Я щасливий, що очолив Карпати, і це дійсно важливий момент у моїй тренерській кар’єрі. Так, я тривалий час не працював, пауза затягнулася. Та на це були об'єктивні причини, про які вже не варто згадувати.

Кополовець повернувся в Карпати – легенда львів'ян отримав несподівану посаду

Я маю величезний стимул і дуже хочу розвинути клуб. Можу запевнити, що докладу усіх зусиль для перемог Карпат. Сподіваюся, що футболісти також проймуться цією ідеєю.

Богдана Стронцицького та Андрія Сапугу я знаю дуже давно. Свого часу обидва виступали під моїм керівництвом і знайомі з усіма вимогами. До того ж, вони працювали у попередньому тренерському штабі.

До речі, окремо хочу подякувати Андрію Тлумаку за виконану роботу. Часто вона була непомітною та чорновою. Мені зараз набагато легше, ніж тоді, коли він розпочинав. Адже на той момент фактично не було жодних умов. Однак настав час рухатися вперед, ми усі розуміємо наше завдання.

Мій син перебував зі мною у Харкові та Дніпрі, їздив із цими командами на збори, був залучений до тренувального процесу, тому знає усі нюанси та деталі. До того ж, він має чималий самостійний досвід. Це і чотири роки у Вільяреалі, і статус головного тренера в Агробізнесі, Чорноморці та Маріуполі. Остап розуміє мене без слів і знає, у який футбол я хочу грати", – цитує Маркевича офіційний сайт Карпат.

Нагадаємо, "зелено-білі" вже розпочали підготовку до нового сезону – нині команда проводить тренувальні збори на Закарпатті.

Сфабриковане запрошення Карпат у чемпіонат Польщі – велика компанія погрожує судовими діями, клуб відреагував на фейк