УКР РУС

Маркевич: Відпустили Даніло і Бабатунде, Дуглас хоче йти, підсилимось молоддю

22 грудня 2015 Читать на русском

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич розповів про плани на зимові збори і поділився планами на підготовку на другу половину сезону.

"Хто з новачків прийшовся в "Дніпрі" до двору? Ніхто. Можливо, щось може вийти з Руїса. Але поки він грає в дитячий футбол, і я з ним з цього приводу розмовляв. Піко приїхав в "Дніпро" із зайвою вагою. Гравець-то він непоганий, але що користі, коли в ньому непотрібних кілограмів вісім! З ще одним новачком - Едмаром я добре знайомий по роботі в "Металісті". Він як міг, так і допомагав. Все-таки потрібно враховувати його вік.

Ми розлучилися з Даніло і Бабатунде. Я бажаю цим хлопцям успіху в подальшій кар'єрі. Що я маю на увазі? Поясню. Людина, яка не відпрацьовує в обороні і не грає в колективний футбол, шансів в цьому виді спорту сьогодні не має.

Дуглас сказав, що хоче йти. Наскільки відомо, у нього є варіант в Туреччині. Не знаю, як домовляться між собою клуби з приводу бразильця, але поки бажання продовжити кар'єру в іншій країні у Дугласа не пропало.

Федорчук ж у розпал осені отримав серйозну травму і не зміг допомогти нам у всіх залишилися до виходу у відпустку матчах. Я звертався в клуб з проханням укласти з ним хоча б однорічний контракт, щоб хлопець міг вилікуватися, пройти реабілітацію і ще принести користь "Дніпру". Але від мене це не залежить.

З молодих футболістів візьмемо чоловік сім. Це футболісти 17-18-річного віку з нашого дубля і команди U-19. Спостерігаючи за ними, мені впало в очі, що в майбутньому з цих хлопців може щось вийти. Правда, для цього нам потрібно буде почекати три-чотири роки. Ну а поки ми даємо їм шанс, беручи з собою на збори. Молоді футболісти повинні включитися в роботу над вдосконаленням своєї майстерності. Повторюся: у цих хлопців є перспектива", - розповів Маркевич.

Читайте також:

"Дніпро" відпустить Федорчука, Бабатунде і Даніло, але підсилюватись взимку не буде