УКР РУС

Маркевич виділив 4-х гравців "Дніпра" після візиту на матч 4-го туру УПЛ

15 серпня 2016 Читать на русском

Голова Комітету національних збірних ФФУ Мирон Маркевич зізнався, що в матчі 4-го туру УПЛ "Дніпро" – "Ворскла", на якому побував особисто, стежив в основному за молоддю дніпрян.

"В основному стежив за молодими гравцями "Дніпра". Це футболісти молодіжних і юнацьких збірних. Вони грають в основному складі і виглядають непогано протягом декількох ігор. Я повинен розуміти, в якому вони стані. Мені все сподобалося.

Чи готові вони до ігор за національну команду? Я не можу сказати, що вони вже придатні для основної збірної України, але в молодіжну та юнацьку вони якраз. Звичайно, вони повинні викликатися на спаринги. Тим більше, вони грають в основному складі своєї команди.

Усіх цих гравців знаю. Правда, при мені вони більше грали за дубль. Ми їх брали на збори, готували до того, щоб вони рано чи пізно вийшли в основному складі. Я дуже радий за них. Мені сподобалися Довбик, Сваток, Вакулко, Баланюк, багато хто.

З радістю приїхав сюди. Скучив. Із задоволенням приїхав на стадіон, побачив уболівальників. Постараюся і далі приїжджати, тому що зараз моя робота пов'язана з тим, щоб стежити за молодими футболістами і за кандидатами в збірну", – розповів Маркевич.

25 найвидатніших подій в історії футболу незалежної України

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях