УКР РУС

Маркевич: В матчі з нами "Шахтар" буде зовсім іншим

31 серпня 2013 Читать на русском

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич поділився очікуваннями від матчу 8 туру Прем'єр-ліги проти донецького "Шахтаря".

"Наше нинішнє становище не підносимо до рангу якихось досягнень, адже від початку чемпіонату пройдена незначна дистанція. Ми чудово розуміємо, що вся боротьба попереду .

Коли востаннє очолювана мною команда була лідером чемпіонату? Якщо не помиляюся, це було ще з "Карпатами". У ході чемпіонату був період, коли команда лідирувала. А от у якому саме сезоні - вже точно і не згадаю.

Я радий за Девіча. За своєю грою він дійсно є нині найкращим бомбардиром чемпіонату. Все-таки сім м'ячів, забиті ним у семи матчах - хороший результат. Бажаю йому, щоб так було і далі. У цьому Марко сприяють його нинішні партнери по команді.

Я дивився матч "Дніпро" - "Шахтар". З "Дніпром" завжди важко грати, особливо на його полі. У цьому поєдинку нічого екстранеордінарного не сталося. Дніпропетровська команда нині перебуває в хорошій турнірної ситуації, до того ж, у неї, так само, як і у " Шахтаря", є кваліфіковані гравці. Не сказав би, що в той вечір "гірники" погано грали. Ні. Просто це був не їхній день.

Я розумію , що в суботньому матчі з нами "Шахтар" буде зовсім іншим. "Гірники" нині, якщо можна так висловитися, топчуть ногами. Але можу сказати, що і ми до майбутньої гри теж готуємося дуже серйозно", - сказав Маркевич.