УКР РУС

Маркевич: У нас багато кваліфікованих гравців

14 листопада 2016 Читать на русском

Голова Комітету національних збірних Федерації футболу України Мирон Маркевич сподівається, що Харків максимально підтримає команду в матчі проти Сербії.

Товариські матчі
завершено
-

"Дев'ять років тут працював. Бачу, в Харкові так само люблять футбол. Мені приємно сюди приїхати. Вдячний вболівальникам за такий теплий прийом. Сподіваюся, завтра вони підтримають нашу команду. Думаю, з часом "Металіст" відродиться. Люди живуть цією командою і сподіваються.

Моя посада? Я, звичайно, звик до іншого, але зараз є можливість чимось допомогти не тільки головній збірній, а й молодіжним командам. Намагаюся виконувати цю роботу добре. Чесно, я звик до іншого життя.

Завтра гратимуть більшість гравців, які не були задіяні в попередніх матчах. У них буде можливість себе проявити, я так думаю. Однак є тренерський штаб, він і визначить склад. Хто б не вийшов, там достатньо кваліфікованих гравців. Думаю, гра буде цікавою.

Чи радився зі мною Шевченко? У нього є хороші помічники. Якщо йому знадобиться допомога, я з радістю допоможу. Вони все правильно роблять, тому в цьому потреби поки не було", – сказав Маркевич.

Товариський матч Україна – Сербія відбудеться 15 листопада о 21:00 на харківському стадіоні "Металіст". Сербія оголосила склад на гру проти України. Шевченко теж визначився зі списком гравців та згодом довикликав Коваленка. “Футбол 24” провів аналіз вибору Андрія Миколайовича. Партнер Коноплянки по “Шальке” та воротар сербів пропустять матч. У матчі з сербами Шевченко застосує широку ротацію складу. Федецький розповів про підготовку до матчу. Андрій Шевченко поспілкувався з журналістами напередодні гри.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях