УКР РУС

Маркевич: У матчі з "Сент-Етьєном" ви побачите той "Дніпро", який успішно грав у Лізі Європи в минулому сезоні

4 листопада 2015 Читать на русском

Наставник "Дніпра" Мирона Маркевич поділився очікуваннями від виїзного матчу 4-го туру групового етапу Ліги Європи проти "Сент-Етьєна".

"Які уроки ми винесли з попередньої гри? Ми намагаємося розбирати кожен наш матч як у чемпіонаті, так і в Лізі Європи. Звичайно, були помилки, але ми їх розібрали і сподіваємося, що вони не повторяться. У футболі хто менше помиляється, той і добивається результату. Постараємося як у минулому розіграші Ліги Європи максимально надійно зіграти в обороні. Потрібна дисципліна всіх гравців, починаючи від воротаря і закінчуючи нападником.

У першу чергу "Дніпро" - команда з характером. У минулому сезоні ми максимально викладалися на полі і добивалися результату за рахунок другого, третього дихання. І лише за рахунок спільної роботи можна добитися результату. Так, у цьому сезоні не все виходить, прийшли нові хлопці, які тільки намагаються вникнути в наші тактичні тонкощі. Думаю, що вже в завтрашньому матчі ви побачите той "Дніпро", який успішно грав у Лізі Європи в минулому сезоні.

Брак гравців? На жаль, у нас випало багато футболістів. Є проблеми, але я все-таки сподіваюся, що ті, кому доведеться зіграти завтра, розуміють, що належить "лобова" гра і для нас, і для "Сент-Етьєна". Сподіваюся також на майстерність хлопців і їх бажання вдало зіграти", - сказав Маркевич.

До слова, на матч з "Сент-Етьєном" вирушили 20 гравців "Дніпра".