УКР РУС

Маркевич: Сидів і рахував українців на полі

7 серпня 2011 Читать на русском

Мирон Богданович відповів на питання журналістів після матчу з "Олександрією".

- Перша гра на новому полі: звичайно, хвилювання - прийшло багато глядачів. Навіть досвідчені футболісти досить довго звикали, але Крістальдо вчасно забив гол. Ще було багато моментів. 2:0 - начебто б три хвилини до кінця, всі питання зняті, але всі повірили, що ми виграли, і могли за це поплатитися. Наприкінці "Олександрія" забила гол, ще мала момент. Як не кажеш, що треба грати до кінця... Люди, які виходять на заміну, повинні відпрацьовувати серйозно, а не просто вийти і походити по полю. Хоча Девіч непогано включився... Понервували ми в кінці, але команда виграла, взяла три очки. Потрібно рухатися далі.

- Сьогодні 80 хвилин ви не робили замін, з чим це пов'язано?

- Я українців рахував. Ліміт є ліміт. Сидиш і дивишся, щоб, не дай Бог, не промахнутися. Але команда непогано грала, я не хотів нікого міняти. Хоча Шав'єр сьогодні багато помилок зробив, але я відчував, що він заб'є, так що залишив його. Крістальдо дуже напористо грав, і шкода його було міняти. Тайсон хотів себе проявити. Соса - я чекав коли він сам попросить заміну. Я думаю, треба було до кінця цим складом грати.

- З приводу 18 серпня. Старцев в строю. Яка ситуація з Горяїновим і Дишлєнковичем?

- Дишлєнкович тільки в суботу почне тренуватися. Я сподіваюся, ми приведемо його в нормальний стан. Горяїнов вчора вже грав за дубль, досить непогано зіграв. Подивимося, зараз нічого не можу сказати. Все залежить від того, в якій формі буде Дишлєнкович.

- Ваш опонент поскаржився на те, що йому не дали провести передматчеве тренування на стадіоні...

- Це не до мене питання.

- Газон в хорошому стані?

- Це молоде поле. Повірте, ми завжди їдемо в інші міста і намагаємося не тренуватися на тому полі, де граємо. Дуже рідко ми потрапляємо на нього. З чим це пов'язано? Я розумію, що господарі готують поле, а приїде команда і... Тим більше, це молоде поле - йому тільки місяць. Тому, напевно, керівництво стадіону і вирішило поберегти його.