УКР РУС

Маркевич: Схоже, хтось сильно хоче, щоб ми не вигравали

2 жовтня 2014 Читать на русском

Наставник "дніпрян" Мирон Маркевич розповів про стан команди перед матчем з "Сент-Етьєном" та про очікування від гри.

"Давно не стикався з такою кількістю кадрових проблем. Просто напасть якась. Що цікаво: з ладу вибули ключові футболісти, які нам дуже потрібні. На жаль, на них я не зможу розраховувати. Навіть не знаю, кого у Франції поставлю. Але нічого, будемо щось думати.

Схоже, хтось сильно хоче, щоб ми не вигравали. Так буває, і нікуди від цього не дінешся. На жаль, травми до розряду легких не віднесеш - ті що вимагають операції, серйозні проблеми з коліном, то надриви м'язів. Складно все це спрогнозувати.

Ще й Ротаня не буде через вилучення. У київському матчі його вигнали з поля взагалі ні за що. У тому епізоді картку потрібно було давати гравцеві італійської команди, а не Ротаню. Мало того, що через те суддівське рішення ми програли "Інтеру", так ще не зможемо використовувати капітана в зустрічі з "Сент-Етьєном". Але нічого не поробиш, це потрібно пережити і думати про майбутнє.

Добре, що почав забивати Селезньов. І дай Бог, щоб він і надалі забивав. Можна сказати, що після двох м'ячів у ворота "Металіста" і "Олімпіка" Євген підбадьорився. Крім того, він отримав виклик до збірної України. Сподіваюся, це йому допоможе.

"Сент-Етьєн" - бойовита команда. Вона намагається грати в швидкий футбол, з акцентом на атаку. Недарма ж в чемпіонаті Франції "Сент-Етьєн" знаходиться у верхній частині турнірної таблиці. Ясна річ, що в домашньому матчі з "Дніпром" французи будуть прагнути атакувати, але ми постараємося щось придумати по частині протиотрути.

Певні проблеми, судячи з усього, "Сент-Етьєн" має в обороні - команда багато пропускає. Взагалі, мені складно щось зараз говорити про суперника - все побачимо на полі. Подивимося, який склад буде грати у французів, яка тактична схема буде застосована", - розповів Маркевич.

Матч між "Сент-Етьєном" та "Дніпром" відбудеться сьогодні, 2 жовтня. Початок о 22:00.